sreda, 27 avgust 2008 15:07

Glumac Nikola Kojo dobitnik je nagrade "Grand pri Naisa" za ulogu u ostvarenju "Četvrti čovek" na festivalu "Filmski susreti" u Nišu.
 
 
Nagrada "Car Konstantin" za najbolju glavnu mušku ulogu pripala je Branislavu Lečiću za ulogu u filmu "Na lepom plavom Dunavu", dok je "Carica Todora" za najbolju žensku glavnu ulogu pripala Nadi Šargin za uloge u filmovima "Nije kraj" i "Čarlston za Ognjenku".

Povelje za mušku i žensku ulogu pripale su Vuku Kostiću ("Maša" i "Ljubav i drugi zločini") i Ani Franić ("Na lepom plavom Dunavu").

Nagrade za najbolju žensku i mušku epizodu dodeljene su Jeleni Gavrilović ("Na lepom plavom Dunavu") i Bogdanu Dikliću ("Četvrti čovek").
Najbolji debitant na festivalu u Nišu je, prema mišljenju žirija, Ivan Bosiljčić za ulogu u filmu "Na lepom plavom Dunavu".
O nagradama glumcima na niškom festivalu odlučivao je glumački žiri u sastavu: Radmila Živković, Petar Kralj i Marija Vicković.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Darko1 said:

...
I da evo ga i prvi komentar
27. 08. 2008 | url

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop