Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 23 mart 2014 19:29

Folk pevačica planira da se pojavi na sudu i vidi prijatelja.

 

Mnogi ljudi sa naše estrade godinama su sarađivali sa uhapšenim Darkom Šarićem. Jedna od njih je i pevačica Goga Sekulić koja će, ukoliko joj to mogućnosti dozvole, da se pojavi na suđenju narko bosu, ne bi li ga videla posle mnogo vremena:


- Svakog dana imam snimanja pa i u ponedeljak, a ako bih išli prijatelji kao podrška, i ja bih, naravno. Imam prava da cenim i poštujem koga ja hoću, a prijatelje uvek podržavam - izjavila je Goga za "Alo".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

BOKI 6 said:

VELIKA GUZO MALO TI MAFIJASKI POSLOVA
TA IDE SA ONIM KOJI SU NA SAMRTI DA NEBI DEBELA KRMACA RADILA
30. 03. 2014

... said:

...
U pravu ste;ova ima problem u glavi. Vecito je pretila ljudima svojim drugovima krimosima, jer misli da je ona neka mustra. Umesto da se stidi ona se ponosi.Sad glumi neku dobru osobu,koja podrzava prijatelja. Koji prijatelj? Mafijas?
26. 03. 2014

nemanja said:

...
tvoj prijatelj je debelo pogresio, seko. Razmisli. sta znaci prijatelj?
24. 03. 2014

m.i m. said:

...
...gogo imas li ti nekog prijatelja koji nema veze sa drogom mafijom i kriminalcima ..brate fali ti citava skela u glavi...uostalom kao i svim pevacicama tvojih godina koje su se odmah na startu vezale sa krimosima...
24. 03. 2014

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop