ponedeljak, 21 februar 2011 20:06

Novoizabrani kralj i kraljica izabrali Dejana Milićevića i Lepu Lukić za dvorsku svitu!

 

 

 

I ovog utorka kralj i kraljica su odabrali svoju svitu! Boki 13 je predložio za nadzornika Dejana Milićevića zbog toga, kako je rekao, što je uspešno radio ovaj posao i ranije. Ovonedeljni kralj odlučio je da sluškinja bude Lepa Lukić, jer im je na dvorcu potrebna starija, iskusnija gospođa koja će preuzeti sve kućne poslove. Za portparola kraljevstva odabrana je Dragana Tripić.

 

 

Inače, dan na "Dvoru" obeležila je Vesna Vukelić Vendi. Ona je dala svoju psihoanalizu Miloša Bojanića i Maje Nikolić. Ovaj dvojac je u poslednje vreme previše počeo da se zbližava, pa se sve češće maze, šapuću i jednom rečju - muvaju! Kako će se njihovo druženje završiti, tek ćemo da vidimo... Možda zbog toga žena Miloša Bojanića želi da on što pre napusti ovaj rijaliti!

 

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (25)add comment
 1 2 3 > 

Ljimunada said:

...
"MULA MESHA AL DJAHIRI" IDI MALO DA GA KLANJASH PA GA DODJI SUTRA j**o TE TVOJ DRUG LJATIF TAHIRI...
01. 03. 2011

severina said:

...
taćno samo danijel zaslužuje pobedu jer nije povodljiv a ovi P****i kad danijel kaže da ne može da se zamera maji jer mu ništa nažao nije učinila onda boki p***rčina kaže da danijel ni smrdi niti miriše a kad lepa kaže da joj miloš ništa nije ućinio i da ne može protiv njega e to je u redu koji licemeri i dvostruki aršimi ova armija p***ra ima danijel do pobede
22. 02. 2011

severina said:

...
neki dan kreten dejan reče na sastanku da su njegovi i bokijevi roditelji prijatelji pa to znači da su sr ili verili ili venčali pa čestitamo nakaze e dabogda se nerazmnožavali za ovako malu zemlju i što vas imamo je puno fuj
22. 02. 2011

7 said:

...
PA KO DOVEDE OVOG SUPAK-EFENDIJU CELAVOG I KOCKARKU LEPU-SMRAD-BABAROGU
LEPA PRIJATELJICA SA JOKSIREM PA I LEPA JE PEDOFIL NECE NIKO DA JE j**e PA SE SA BOKIJEM SLIZALA U NADI DA JE IZj**e ,A POSTO MONSTRUM NEMA KITE ONDA JE PRESAO U ZENSKI POL I U ISTORIJI POSTAO KRALJICA -A MUSKIN BEZ KITE PA JELI TO PROPOZICIJA DA MOGU MUSKARCI BITI KRALJICE,A KRALJ ZENSKO KOGA PINK LAZE I KAKVU IGRU OD PRESTAVLJA.
22. 02. 2011

Nancy said:

...
Amsterdam bravo za komentar. Mesa sram te bilo kome ti "hebes mamaru"j....o mi tebi i mamaru i tataru i uzu i siru familiju skini nam se sa sajta a i sa k...a ili ti se dopalo kako Srbi k....u pa ti se ne ide.
22. 02. 2011

GaGarin_53 said:

...
Šta je Meša mala, mešaj!!! Nisi dobila ništa za "Valentinovo"...normalno...niko neće raspalu d r o lj u ka što si ti! A vreme ide.. E, a da "Ideš ća, ka tvoj ćaća"!? A kad bi još znala da je tvoj ćaća bij!a Srbin, da se otima da to i ostane!!
Smrdiš sama sebi K U R V O..a i celoj JNA
22. 02. 2011

VIP BIP said:

marko.sarcevic@gmail.com
Bio mi je Juice favorit ali sad ne mogu da ga gledam ni slusam.p***rcina,spavaju dva p***ra u kraljevskom krevetu,FUJ!A vecina njih je uz Losmija navela da ne bi voleli da vide Vendija, pa ne imadose m**a kao jedini pametan decko tamo DANIJEL, da kazu sta imaju.DANIJEL POBEDNIK !!!
22. 02. 2011

bg said:

...
LEPAVA LUKIĆ NAJVEĆE RAZOČARENJE DVORA, IZGUBILA JE SVAKO DOSTOJANSTVO POKAZUJE LICEMERJE I POHLEPU I VELIKI STRAH OD VENDI DA JE NE POTKAČI ZA KOCKU.
22. 02. 2011

meša said:

...
moj i ga garo-gagarine kad bi tebi meša ućero ovih 20-tak cm moga gare ne bi tako pričo kopilane turski.nego reci ti meni jarane jesi li ti srbin ono 100% ili ...pogledaj prema turskoj i vidi ide li ti babo
22. 02. 2011

GaGarin_53 said:

...
Čuj budaletinu! Ti i JNA. J*ebala je tebe cela jna, zato je sve tebi tako dobro i poznato, kučko lajava. Zato si ti i uzela nick name MEŠA. To od one naše narodne "mešaj mala, mešaj"
22. 02. 2011
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop