subota, 05 februar 2011 16:55

Gej portal izdao uverenje Dejanu Milićeviću da nije homoseksualac, da se ne bi više pravdao!

 

 

 

 

Uredništvo GayEcho portala izdalo je Uverenje o heteroseksualnosti Dejanu Milićeviću, režiseru, fotografu i aktuelnom učesniku "Dvora". Nakon što su mnogi učesnici Dvora polemisali o seksualnoj orijentaciji Dejana Milićevića i njegove burne reakcije na to što misle da je "peder", GayEcho portal je odlučio da mu pomogne i izda ovo uverenje. Milićević je psovkama odlučio da se odbrani od ovih gnusnih laži i insinuacija, čak je i njegova koleginica Maja Nikolić svedočila da su bili u vezi i delili krevet.

 


- Plašimo se da bi Milićević mogao nasilnije da reaguje i zbog toga ovim Uverenjem želimo da smirimo situaciju i pomognemo u izbegavanju eventualnog nasilja. Pozivamo Televiziju Pink i organizatore Dvora da obaveste učesnike da je Dejan Milićević dobio Uverenje koje dokazuje njegovu heteroseksualnost i da se zaustave sve spekulacije na tu temu - saopštilo je ovo udruženje. Do sada, ovo uverenje je izdato Milanu Stankoviću, Mariji Šerifović, Mladenu Raduloviću i Branislavu Banetu Jankoviću.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2

Caca said:

...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ahaha
05. 02. 2011

Corn said:

. . .
Hahaha... Pa mene je licno iznenadilo da se uopste postavlja pitanje da li je gej, tj. p***r. Zar to nije odavno rijeseno? :D
05. 02. 2011

putnica said:

...
Ne razumem, kako to oni mogu da nekom izdaju uverenje. Mozda su mu drzali svecu pa znaju da li je p***r ili nije? Gluposti!
05. 02. 2011

sneki said:

...
svaki novootkriveni gej može za 100 evrica da dobije to uverenje...hahaha,a recite mi na osnovu cega oni sn matraju da neko nije gej...za malu decu....pozdrav
05. 02. 2011
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop