utorak, 10 maj 2011 19:03

Danilo Ikodinović tužio magazin "Puls" zbog izjave da ga je Nataša varala

 

 

 

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović tužio je magazin "Puls" i novinarku tog lista zbog intervjua koji je objavljen i neovlašćenog snimanja. Njegov advokat Nemanja Aleksić predao je tužbu nadležnom sudu u Beogradu sa zahtevom za odštetu od čak deset milona dinara, odnosno, oko 100. 000 evra! Dača tuži zbog intervjua u ovom nedeljniku i njegove izjave "Nataša me je varala".

 - Podneta je tužba radi naknade nematerijalne štete zbog povrede ugleda i časti putem sredstava javnog informisanja. Ceo intervju je flagrantna konstrukcija novinarke protiv koje je podneta i krivična prijava nadležnom tužilaštu u Beogradu. Ne samo da predstavlja izmišljotinu, već je čak i odbio da ga intervjuiše i to pred barem desetak svedoka
– izjavio je za "S media" Ikodinovićev advokat Nemanja Aleksić.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Mrnjauuuuuuu said:

...
Vi ugled? Vi čast? Jel vi uopšte znate za to...nego istanjila vam se kesa, pa sad grebete na sve strane i iznosite prljave gaće u javnost. Evidentno je da ste oboje retardi i to žešći.
11. 05. 2011

Jeja said:

...
Pa oni jesu kreteni ali je cinjenica da taj Puls malo malo pa napise neopevanu izmisljotinu a i da je hteo da izjavi da ga je varala uradio bi to za neki prestizniji i ekskluzivniji magazin a ne za Puls.
11. 05. 2011

trombocit said:

...
pa realno neka ih tuži,nemojte tako ljudi...da li iko na svetu voli da o njemu pričaju laži?
naravno da su dača i nataša što se kaže ,u.srali motku,ali nek se vade sami..zadnej što im treba je bolest oih naših novinara
11. 05. 2011

stg said:

...
More nosite se vise!!!
11. 05. 2011

whynot said:

...
Jbt,sad i novinari krivi...kakvi su majmuni ovaj Daca i Natasa!
11. 05. 2011

Lenda said:

Ikodinovic
Sta se kurcite i prekucavate ,,satro novinari posle krivi.Bas si seljacina i ti i Natasa..O prevarama se obracunajte u kuci..Muka mi je od Vas vise..
10. 05. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy