Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 02 decembar 2008 16:20
Okružno javno tužilaštvo dostavilo predlog za dopunu istrage protiv Cece Ražnatović, osumnjičene za zloupotrebu položaja!
 
 
 
Pevačica Svetlana Ražnatović ponovo će se naći pod istragom, potvrdila je portparolka Okružnog suda Ivana Ramić. Naime, tužilaštvo je prošle nedelje vratilo predmet istražnom sudiji sa predlogom za dopunu istrage protiv Ražnatovićeve, koja je prvobitno okončana početkom juna ove godine.
 
 
Ceca Ražnatović se sumnjiči da je zloupotrebila službeni položaj u slučaju prodaje 15 fudbalera, među kojima su Milan Obradović, Dragan Šarac, Vladica Đurović, Zoran Ranković, Milorad Korać, Nikola Lazetić i još neki.
 
 
Udovica Željka Ražnatovića Arkana tereti se da je na taj način protivpravno pribavila 22.529.000 maraka i 480.000 američkih dolara, za koliko je, navodno, oštetila klub sa Vračara.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (43)add comment
‹ First  < 1 2 3 4 5

perka said:

...
Ajde ne laprdajte. Koliko je lopina orobilo ovu zemlju za milione. Protiv koga se jos vodi istraga? Ovo je hajka na nju samo zato sto je zena i sto je nekom stala na zulj.
02. 12. 2008

bibi said:

...
u ćuzu
pa tamo da pevucka
02. 12. 2008

Anka said:

...
LOPOVKA JEDNA!!! BRUKA!!! Kakva "svetica",ona je mafijasica!!!
02. 12. 2008
‹ First  < 1 2 3 4 5

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop