petak, 11 oktobar 2013 17:34

Dragica Radosavljević odlučila da u 56. godini ukrasi svoje telo!

 

Folk pevačica i bivša farmerka Dragica Radosavljević Cakana rešila je da se tetovira i uradi pirsing na svom telu! Na šaranje tela se odlučila zajedno sa suprugom Nebojšom, a za pirsing kaže da nije ništa čudno što ga je uradila u 56. godini!- Pa šta ako sam stavila pirsing u 56. godini? Nisam htela da bude na nekom nepristojnom mestu poput nosa ili usne. Imam malu glavu i mislim da mi pirsing na obrvi odlično pristaje. Vidim da i veliki broj svetskih zvezda nosi pirsing na istom mestu kao ja
- rekla je Cakana za "Blic" i dodala:


- Moj suprug Nebojša i ja smo se u isto vreme istetovirali. To je bio moj poklon njemu, pošto mu je rođendan u septembru. Istovremeno, on je meni unapred poklonio istu stvar jer je moj rođendan u novembru.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

VANILICA said:

...
BAKA CAKO JE LI PIRSING U OBLIKU KUR.CA?
15. 10. 2013

hobit said:

...
to vam je tipičan primer kretenke babe ali zašto u tračarenju nikada ne pominjete draganu mirkovič eto izveđala cecu za njene plastične sise a milim lepo dragana je jedna prazilukovićka koja nikada u svom životu kobajagi nie bila skandalozna ona je primeran đaka a trgovinu zavšila u tuzli itako dalje itako dalje malo budite promoćurni i shvati će te da je ona najintiaganatnija na estradi nije ona baš toliko najivna i nevina u lakat u suštini te sve pevaljke su bljak i šund
14. 10. 2013

SIMO said:

...
STAVI NA MINĐOSAVU PIRSING STARA BUDALETINO
14. 10. 2013

posmatrac said:

...
hehehehe, kao svetske zvezde :/
12. 10. 2013

DŽORDŽ said:

...
DA LI JE ISTETOVIRALA I URADILA PIRSING I U MINDŽI????
12. 10. 2013

MIKI VELIKI said:

...
"Vidim da i veliki broj svetskih zvezda nosi pirsing na istom mestu kao ja" - rekla je Cakana za Blic
SAMO BABA CAKANA TI NISI SVETSKA ZVEZDA,U TOME JE NAJVEĆA RAZIKA.VID'LA CAKANA GDE SVETSKE ZVEZDE NOSE PIRSING PA I ONA UMISLILA DA ĆE SA PIRSINGOM DA POSTANE SVETSKA ZVEZDA.
11. 10. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop