Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 31 avgust 2008 18:43
Goran Bregović stigao je juče u Dubrovnik, gde će pevati na privatnoj žurci u velelepnoj vili "Šeherezada" koju su zakupili ruski biznismeni.
 
 
Kako su Rusi veliki obožavatelji Gorana Bregovića i njegove muzike, poželeli su da im baš on zasvira na privatnoj zabavi u toj vili. Tako su po Bregu i ekipu poslali privatni avion, da ih doveze iz Grčke. Po dolasku u Dubrovnik muzičare su dočekali automobili u koje su potrpali svoje instrumente. Brega je na privatnoj zabavi koja je potrajala do jutra napravio jako dobar štimung a nije poznato koliko je para inkasirao za svoj nastup pred ruskom elitom.
Inače, vila "Šeherezada" ima 12 soba, a noćenje u njoj košta čak 50.000 kuna. Boravak u tom kamenom zdanju uz more namenjen je isključivo bogatoj klijenteli, pa je popunjena, u proseku, svakog trećeg dana u godini.
 
 
Vila u kojoj je Bregović svirao

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

iskrena said:

...
dobro mu krenulo
15. 03. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop