ponedeljak, 04 jul 2011 16:01

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski najavio mogućnost da promeni televiziju zarad bolje plate!

 

 

 

Poznati makedonski voditelj Boki 13 kaže da je zadovoljan svojom platom i uslovima na Pinku. Ali, kako kaže, ako ga budu zvali sa "Prve", sve zavisi od toga za koju cifru bi radio. On je još dodao da ima bogatog sponzora koji finansira sve njegove prehteve, kao i da bi mogao da se druži sa Sekom Aleksić "jer ima dosta neobrazovanih i prostodušnih prijatelja"

 

 


- Ko je prešao na „Prvu“ od naših ljudi? Niko! Irina i Kalinić su radili za produkciju „Emoušn“, a ne za Mitrovića, tako da ništa od toga. A o prelasku nikada nisam razmišljao. Ali, za sve postoji cifra. Međutim, pre svega postoji odanost i zahvalnost ljudima koji su ti, kada je trebalo, pružili priliku i verovali u tebe
- izjavio je Boki 13 za "Alo".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2

ja samo ja... said:

...
Ovo ako predje na prvu i ja kao i ostali trazimo drugu!!!
04. 07. 2011

Buki said:

boki seronja
Ova spodoba da pređe na Prvu.Još da ga plate.Pa da se ponovo us**e ali sad na sledećoj TV.Ako pređe na Prvu ja odmah tražim DRUGU (TV).
04. 07. 2011

Posmatrac said:

...
na žalost ga sponzori -guzatori štite.......
04. 07. 2011

asdfgg said:

...
Zar je ova spodoba jos ziva?Au ako predje na prvu ode i ona sa rejtingom na dno.Akcija ocistimo Srbiju nije uspela jos uvek je usranko tu?????????????
04. 07. 2011
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop