sreda, 08 decembar 2010 16:45

Milos Bojanić

Pobednik prošle "Farme" isprozivao Vesnu Vukelić Vendi!

 

 

 

Folk pevač Miloš Bojanić prvi put nakon povratka iz Amerike za „Alo!“ je otkrio svoje mišljenje o aktuelnim takmičarima, a posebno je obratio pažnju na Vesnu Vukelić, Ekrema Jevrića, Bokija 13 i Bakija B3. Braćala je uzvratio udarac Vesni, koja ga je pominjala u nekoliko navrata, rekavši da je nikakva žena i kako bi radije ‚vatao svoju kozu nego nju.

 

 

 

- Ma kakva Vendi! Moja koza ima bolju sisu od nje! Vise joj grudi kao da su od gume! Pre bih kozu ‚vatao nego nju! Sisa napolje - to je njen nivo! Ona nema, bre, grudi! Ja sam, bre, sisao sisu, a to što ona ima daleko je od onoga što treba da ima. To je jedna slobodna žena koja je spremna na sve i zna zbog čega je došla. Ja neću da se spuštam na njen nivo jer je u rangu sa njom jedino Ekrem Jevrić! E, to je njen nivo! - rekao je Miloš Bojanić.

 

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (33)add comment
 1 2 3 4 > 

stevan delija said:

...
j****a vas vendi samo joj se ulizujte j****a vas ona. živeo miloš bojanić ostali mogu da mu prdnu pod prozor.
31. 12. 2010

Jova said:

...
Bojanicu, glasali smo za tebe i kad bi se opet prijavio ponovo bi ucinili isto i opet bi doprineli tvojoj pobedi da si nam ziv i zdrav 100 godina a dusmani nek pocrkaju...
09. 12. 2010

LUDILO said:

...
MILOSE BOJANICU STA GOD ZA TEBE DA RUZNO GOVORE MOGU DA TI POD PROZOR, AKO IM DOZVOLIS. ZELIMO TI NAS PODOSTA MNOGO LEPOG U ZIVOTU. LJUBOMORA JE GADNA STVAR A OVDE U POSTOVIMA SE I VIDI KOLIKO JE ZLO. TEBI NAJVECE MOGUCE POSTOVANJE NARAVNO I TVOJOJ PORODICI.
09. 12. 2010

Baki said:

...
Bojanicu bedo usrana! Mora da si potrosio sve pare sto si na prevaru uzeo pa se opet javljas! Mars u obor odakle si izasao bagro jedna bolesna!
09. 12. 2010

Baki said:

...
Bijanicu bedo jedna usrana! Vendi je dno dna, prava d****a, ali je za tebe kraljica!Mora da si potrosio sve pare koje si na prevaru uzeo pa se javljas opet! Mars u obor iz kog si izasao bagro jedna bolesna!
09. 12. 2010

alo said:

...
milos ima belu jezicinu ili ima gljivice ili je lizao picke...
09. 12. 2010

srki said:

...
vendi je obicna dronfulja, na you tube postoje snimci na kojima joj nepoznate dede vade sise na satorskoj svadbi...nek se pokrije usima, izigrava neku finocu, a dosla sa plavog mosta...
09. 12. 2010

endži said:

e
ma on je smradina to ceo novi sada zna
09. 12. 2010

endži said:

e
a joj bojanci uzas jedan.meni je njega bio zao kada je bio na farmi jel su ga zezali gori od njega.al on kao covek je s****e zivo
09. 12. 2010

SISMIGAPOPUUUUU said:

...
PÖs**eM TI SE NA SMRDLjIVI JEZIK
09. 12. 2010
 1 2 3 4 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop