nedelja, 31 decembar 2017 08:21

alt

Vodopadi su čudo prirode i leti i zimiVeliki deo Severne Amerike se susreo sa esktremnom hladnoćom, temperature su daleko ispod nule, ali se zahvaljujući tome ceo svet danas oduševljava prizorima Nijagarinih vodopada koji kao da su izašli iz crtanog filma Frozen.

Vodopadi koji se nalaze na granici SAD i Kanade svake godine privuku oko 14 miliona turista, a posetilaca nije manjkalo ni danas uprkos temperaturama koje su dostigle -34.

Vašingtonska opservatorija je takođe osvanula okovana ledom, a na društvenim mrežama se komentariše da je zbog vetra osećaj da je temperatura mnogo niža.

– Došli smo da vidimo čudo prirode, lepotu zime! Međutim, ta lepota podrazumeva i smrzavanje – rekao je jedan turista koji je opčinjen prizorom.

Velika hladnoća praćena mrazom, snegom i ledenom kišom zahvatila je delove SAD i Kanade, imala je fatalne posledice u nekoliko slučajeva.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop