nedelja, 12 april 2015 22:47

alt

Tinejdžeri iz Srbije i Hrvatske oduševili  žiriVečerašnja epizoda muzičkog takmičenja "X faktor Adria", otkrila je mnoštvo pevačkih talenata, a prvi koji je iznenadio žiri bio je bivši fudbaler Hajduka Stipe Glasović, emotivnom interpretacijom "ženske" pesme "Čuvam te". A dva tinejdžera, Ilija Mihailović iz Beograda i Antonio Kristofić iz Opatije, oduševili su žiri raskošnim talentom i zrelim interpretacijama.

Takmičar Ilija Mihailović ima šesnaest godina, iz Beograda je i svira violončelo, klavir i saksofon.Antonio Krištofić izabrao da se sudijama i publici u studiju predstavi pesmom Olivera Dragojevića "Stine" a njegova fantastična interpretacije očarala je sve članove žirija. Stipe Glasović, je bivši profesionalni fudbaler koji je do svoje 21 godine igrao za Hajduk, a potom i za druge fudbalske klubove sve do pre dve godine kada se, zbog povreda, prestao profesionalno baviti sportom.Svoj talenat pokazao je pevajući baladu Aleksandre Radović "Čuvam te". Njegova interpretacija svidela se sudijama.


Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash playerPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop