ponedeljak, 02 februar 2009 15:41

Rukometašica predala sudu telefon sa SMS porukama, koje treba da dokažu da je bila devojka pokojnog makedonskog pevača!
 
 
Bivša devojka tragično nastradalog makedonskog pevača predala je sudu svoj telefonu kojem se nalazi oko 200 sms poruka, koje je dobijala od Tošeta Proeskog. Poznato je da se Andrijana Budimir već neko vreme tuži sa menadžerkom Ljiljanom Petrović, koja tvrdi da Toše dugo pre pogibije nije bio u vezi sa lepom sportistkinjom.
 
 
Kada je Ljiljana izjavila da nije tačno da je Toše svoje poslednje sms poruke poslao Andrijani Budimir, rukometašica je tužila za klevetu. Sudski proces je još uvek u toku, a Andrijana je sudu priložila svoj telefon na kojem je sačuvano oko 200 poruka koje ukazuju u kakvom su odnosu bili ona i Proeski.
 
 
- Nisam tužila Ljiljanu Petrović zato što mi treba novac niti zato što mi se vucara po sudu. Tužila sam je da pokažem da laže. Ta žena je uništila moj život i ugled pa se ljudi pitaju jesam li ja stvarno bila sa njim - izjavila je Andrijana Budmiri hrvatskim medijima.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (22)add comment
 1 2 3

Ime said:

...
Sta ima Ljiljana da se mesa u Tosetov ljubavni zivot? Jel se on njoj poveravao sta sa kim radi, kada i kako? Svasta!
02. 02. 2009

mima said:

...
da li je ova ljiljana petrovic NORMALNAAAAAAAAA????
02. 02. 2009
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop