četvrtak, 28 avgust 2008 12:41
 
Svečanim koktelom kompanija Telenor inače generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, proslavila je dolazak naših sportista iz Pekinga. Pored Olimpijaca koji su učestvovali na najvećoj planetarnoj sportskoj manifestaciji ove godine, koktelu su prisustvovali i učesnici i osvajači medalja na ranijim Olimpijskim igrama, kao i brojne ugledne ličnosti iz političkog, javnog i kulturnog života.
 
Dejan Udovičić i Stajn Erik Velan
Svojim prisustvom ovo slavlje uveličali su naši najpoznatiji sportisti, kao što su Jasna Šekarić, zatim Aleksandar Đorđević sa suprugom Sekom, kao i Dragutin Topić koji je stigao sa suprugom Biljanom i ćerkicom. U opuštenoj atmosferi uživali su i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije i Dejan Udovicic, i Stajn Erik Velan, generalni direktor Telenora.
Sale, Seka i Sandra Stajner,direktorka korporativnih komunikacija Telenora
- Ponosni smo što smo deo Olimpijske porodice koja je ove godine predstavljala Srbiju na Igrama u Pekingu. Naša podrška Olimpijskom timu Srbije doprinela je razvoju sportskog duha i olimpijskih vrednosti, za koje se i sami zalažemo. Uvažavanje drugih, prijateljstvo i izuzetnost, kao i takmičarski duh, želja za pobedom i napretkom vrednosti su koje i dalje treba da nas inspirišu i pokrenu kako bismo u svim segmentima postizali bolje rezultate, bilo da je reč o sportskim takmičenjima ili o poslovnim izazovima, - rekao je Stajn Erik Velan, generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji.
Jasna Šekarić 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop