Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 13 oktobar 2008 09:31
Glumci popularne serije "Porodica Serano" dolaze u Beograd 17. oktobra da bi se družili sa svojim fanovima! 
 
 
 
Natalija Sančez i Viktor Elijas, glumci mega popularne serije "Porodica Serano" potvrdili su da će 17. oktobra stići u Beograd i prisustvovati organizovanom druženju sa svojim fanovima. Ovu vest potvrdio je i Aleksandar Timofejev, glavni i odgovorni urednik TV "Studio B", na kojoj se ova serija emituje:
 
- Još pre pet meseci smo im poslali poziv da dođu u Beograd i konačno su ovih dana potvrdno odgovorili na našu ponudu. Oni su ipak svetske zvezde i morali su da usklade svoje obaveze. Verujem da će klinci u Srbiji biti presrećni što će moći da upoznaju "Seranove" i druže se s njima - rekao je Timofejev.  
   
 
 
 
"Porodica Serano" je španska televizijska serija, koja prati događaje ove familije i njihovih prijatelja. Snimala se od 2003. godine do 2008. godine. Serija je postigla veliki uspeh u svakoj zemlji u kojoj se prikazivala, a u Španiji je proglašena za jednu od najgledanijih u istoriji.  

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (20)add comment
 1 2 > 

Bojana Jovanovic said:

...
Serija porodica Serano je najbolja spanska serija koja je do sad snimana. Bilo bi extra kada bi se opet prikazivali.......
07. 02. 2010

hary said:

hary
najboli su ali je natalija najljepsa i najbolja od svi pozzz
11. 11. 2009

сузана said:

...
ма серија је ехтра,нема шта,а глумци су још болји
29. 07. 2009

сузана said:

...
ма серија је ехтра,нема ста....А глумци су одлични.
29. 07. 2009

sretenka said:

seranovi dilaze u beograd
seranos je najbolja serija i glumci su super
21. 07. 2009

RICHI I Z BEOGRADA said:

najbolji su
NAJBOLJA SERIJA KOJU SAM GLEDAO U ZIVOTU UZ IZNENADJUJUCI KRAJ ?? TREBA DA SE NASTAVI ,,, STA SE DESILO :))
08. 07. 2009

seranovi said:

dejan said
seranovi su najjjjjbolja serija koju sam gledao u zivotu.mogli bi ponovo da ih pozovete da dodju kod nas.Gledam je vec 2 puta i nije mi dosadila,gledao bi ih i 1oo puta koliko su ekstra.Malo je kraj glup ali dobro i trebali bi da jos snime koju epizodu za nas fanove.kad pogledam ovu seriju prosto oraspolozim se za ceo dan.Bas sam ih zavoleo.
24. 06. 2009

SEKSI DEVOJCICA said:

SERANOVI
SERANOVE GLEDAM OD PRVE EPIZODE I VOLELABIH DA OPET DODJU U BEOGRAD TETE I GILJE
20. 06. 2009

NADA I RADE said:

OK
TETE I AFRIKA SU MI NAJ VOLIM RAULA I MANU GLEDALI KO REBELDE KISS..
09. 05. 2009

tamara i ana said:

gilje i tete
gilje (viktor elias) i tete (natalia sancez) su dobili najbolju ulogu u seriji seranovi. stvarno su cool i nepropustamo ni jednu jedinu epizodu.
27. 01. 2009
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop