ponedeljak, 15 maj 2017 16:15

alt

Rođena u Napulju, Italija, odrasla u VirdžinijiMis Amerike Kara Mekalou je hemičarka i nuklearna fizičarka koja radi u Američkoj nuklearnoj bazi. Kara je na američkom takmičenju predstavljala Distrcit of Columbia (Vašington) i u nedelju uveče odnela je lentu i krunu najlepše u svojoj zemlji. Američko takmičenje za lepotu je gladijatorska igra, s obzirom na to da se takmiči 51 devojka i svaka predstavlja svoju zemlju.

Mekalou je rođena u Napulju, Italiji, ali je odrasla u Virdžiniji. Kako je objasnila pobednica, njen cilj je da inspiriše današnju omladinu da radi sve što je u njihovoj moći kako bi napredovali u oblastima kao što su nauka, tehnologija, matematika i kompjuterski inženjering.

"Želim da Amerikancima pokažem šta je prava definicija Amerikanca. To nije samo jedno lice. To su mnoga različita lica ljudi koji su deo ove zemlje. Ponekad se osećam isključeno iz razgovora i debate jer nisam rođena ovde, ali to ne znači da nisam Amerikanka", zaključila je pobednica.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop