četvrtak, 03 avgust 2017 15:46

alt

Šta kažete na nalepnicu umesto kondoma?Poznato je kako mnogi muškarci ne vole da koriste prezervative tokom seksa jer im je užitak tada manji. Ali, tu je rešenje i za njih. I ne, ne radi se o kontracepciji za žene.

Na tržištu se, naime, pojavio novi proizvod pod nazivom ‘jiftip’. Reč je o nalepnici koja se lepi na vrh penisa, odnosno mokraćni kanal kroz koji seme ulazi tokom seksa i tako, tvrde proizvođači, sprečava neplaniranu trudnoću pa i polno prenosive bolesti.Ipak, ova nalepnica nije naišla na odobrenje potencijalnih korisnika.

– Kakva svrha od nje kad je u trenutku ejakulacije moraš skinuti? – pita se jedan muškarac. Jiftip ne odobravaju ni lekari.

– Kada imate kondom, seme ostaje u njemu. Gotovo sto posto je siguran. A sa ovom nalepnicom seme mora negde da ode i nemoguće je da ga ona zadržava u mokraćnom kanalu. Takođe, nalepnica ne štiti od polnih bolesti poput herpesa ili sifilisa – kaže profesor urologije Lari Lipšulc, prenose mediji.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla...... said:

...
.......ILI DA PITANJE POSTAVIMO DRUGAČIJE:

ŠTA MISLITE O ODGOVORNOSTI SAMIH SRBA KRAJIŠNIKA ZA PAD KRAJINE, I ZAŠTO SU U 90% SLUČAJEVA UZELI RVATSKO DRŽAVLJANSTVO?
03. 08. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop