nedelja, 07 maj 2017 16:33

alt

Seks-snovima je deo vaše ličnosti„Svako ko se pojavljuje u seks-snovima je deo vaše ličnosti. Ljudi sa kojima se u snu nađete u krevetu imaju osobinu koju i vi želite. Podsvest vas upozorava da razvijate tu osobinu. Snovi o seksu mogu da upućuju i na emotivne praznine“, kaže britanski psiholog Jan Valas, autor knjige „Najčešćih 100 snova – snovi koje svi sanjamo i šta oni znače“ koji je proučio više od 100.000 snova, a čije utiske prenose mediji u regionu.

On napominje i da snovi o grupnom seksu nisu znak da je sanjač poludeo od prljave mašte-podsvest samo ukazuje da vam nedostaje oslonac partnera, porodice, kolega…

Seks sa bivšim

Naći se u požudi sa nekadašnjim izabranikom, ne znači da patite za njim, nego podsvest time poručuje da prekinete sa starim obrascima ponašanja da ne biste ponavljali greške iz bivše veze.

Seks sa šefom

San o seksu s autoritarnom figurom govori da postajete svesni vlastite moći, ali i da ste spremni preuzeti odgovornost za sve posledice svojih životnih izbora.

Prijatelj ili…?

Seks sa prijateljem nije upozorenje da ga gledate drugim očima. Postajete svesni da ćete morati da poradite na sebi da biste razvili talente koje on ili ona ima.

Seks u javnosti

Čeznete da vašu vezu, dugu ili kratku, odobre i prihvate drugi.

Isti pol

Ovakav san samo znači da postajete tolerantniji prema vrsti ponašanja koja vam se pre nije sviđala.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Nanogica PLACE sto NIKAD nece dostici SLAVU jedne DRAGANE MIRKOVIC, a kamoli da ode na cak EVROSONG kad ne moze da napuni ni najmanju rupu od kafane na IBARSKOJ MAGISTRALI said:

...
Nanogica se jos trezni na infuziji, a najveca balkanska zvezda je DRAGANA MIRKOVIC !
Nanogica moze da peva samo u nekom satoru ako je vendi pozove hahahahaha
10. 05. 2017

Eurovision is irrelevant and stupid competition. More importantly it LARGEST SERBIAN AND THE BALKANS AND EUROPEAN MEGA DIVA CECA's concert at Usce ( USCE 3 ) 14.06.2018. https://youtu.be/HYz4My4tAgk said:

...
NAJVEĆA balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održaće 10. juna solistički koncert na platou ispred niške Tvrđave, u okviru turneje "Autogram", koju je nazvala po aktuelnom studijskom albumu. Pevačica će prvi put u Nišu uživo otpevati nove pesme i najavljuje spektakl:


- Dragi moji južnjaci, ako neko zna da se sjajno veseli to smo mi! Jedva čekam da vas vidim i da napravimo veliku žurku na niškoj Tvrđavi. Repertoar nam je poznat, mi se znamo, potrebna je samo dobra energija i da budemo zaljubljeni. Hajde da zajedno stvorimo noć za pamćenje 10. juna u Nišu. Vidimo se!
08. 05. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop