sreda, 13 novembar 2013 17:33

Hrvatska pevačica pogazila reč i rešila da nastupi u Srbiji!

 

 

Uprkos tome što je kategorično tvrdila da nikada neće zapevati u Srbiji, Doris Dragović je zakazala koncert u "Beogradskoj Areni", a kasnije i u "Spensu"! Prvi će biti održan 14. februara, a drugi 8. marta u Novom Sadu. Ulaznice za oba koncerta biće u prodaji od 14. novembra, po cenama od 1.500 do 2.900 dinara, na svim standardnim prodajnim mestima.

 

Ovo će biti njeni prvi nastupi u Srbiji posle više od dvadeset pet godina. Hrvatska pevačica je ostala upamćena po svojim izjavama kako joj neće pasti na pamet da peva u Srbiji. Isto je govorio i Oliver Dragojević, koji je ostao i dosledan.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (9)add comment

mia said:

una
dama za vaše opajdare bez grudnjaka
04. 12. 2013

Niki said:

WOWWWW
Neka dode ali treba ce prvo da se izvini za svoje komentare !!! Njezin naj bolji hit je "Hej Jugosloveni " Video sam je uzivo i masirao joj noge kad je pevala u Kaliforniju pred 28 godina kad je bila super macka i volela Jugu !!! Tada je nosila beli donji ves na mrezicaman a imala crni muf kao da je Mestrovic sredivao dlake iznad pice !!!
04. 12. 2013

hobit said:

...
LJUDI KOĆE DA IDE DA GLEDA OVU KRETENKU I TO JOŠ U ARENI STRAŠNO FUJJJJ
28. 11. 2013

O' Panak said:

http://forum.srpskinacionalisti.com/
Ua Doris.

Popuši nam velikosrpski qrac.
19. 11. 2013

hobit said:

...
POLUDELE TE HRVATSKE BABE ŠTA ĆE VIŠE OVDE NISU INTRESANTNE VIŠE MI SRBI SMO MIROLJUBIVI I PRIMAMAO SVE NACIJE U GOSTE ŠTO JE TO KOD HRVATA RETKOST ZA NAŠE UMETNIK DRAGA DOOORIIIS ŠTAĆEŠ VRATI SE U MANASTIR JER DO JUČE SI PRIČALA DA SI SE POSVETILA CRKVENOM ŽIVOTU A SAD ĆEŠ DA RIPAŠ PO BINI SRAMOTA BREEE
18. 11. 2013

Jovanka said:

sramota
Doris, da li imaš bar nmalo stida pred ovim narodom?
Bolje nemoj da pevaš, otkaži na vreme...
14. 11. 2013

LADY GAGA/Aplaus......... said:

...
Mijanoviću,

oklen si?

Pozdrav za tebe.
14. 11. 2013

Slobodan Mijanovic said:

...
Ma neka povede i Tompsona ali samo kod Tudjmana jer im je tamo mesto zagarantovano. A mi se ne mozemo nikada opametiti jer bolujemo od masovne a m n e z i j e.
14. 11. 2013

LADY GAGA/Aplaus......... said:

...
Po svaku cenu treba sprečiti ovu ustašku ku?rvu da dođe bilo gde u Srbiju.

OVO JE PRAVO VREME DA SE ZAPOČNE SA PRIPREMAMA ZA BOJKOT I SPREČAVANJE ODRŽAVANJE KONCERTA NE SAMO OVOG RVATSKOG ĐUBRETA,VEĆ VEĆINE TOG SRBOMRZAČKOG OLOŠA.
13. 11. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop