sreda, 23 oktobar 2013 18:47

Hrvatski muzičar će nastupiti 25. oktobra u beogradskoj areni!

 

 

Iako je do prvog velikog Džbonijevog koncerta u Beogradu ostalo tri dana, već je sasvim izvesno da će ovaj koncert biti rasprodat. U prodaji je ostalo još malo ulaznica za tribine nivo 400 i Fan-Pit! Hrvatski muzičar će nastupiti u Beogradskoj Areni u petak 25. oktobra 2013. godine sa početkom u 21 čas, u organizaciji AAA produkcije.

 

Sve domaće obožavaoce očekuje pravi koncertni spektakl u okviru koga će splitski kanautor pevati sve svoje brojne hitove kao sto su „Libar“, „Posoljeni zrak, razlivena tinta“, „Žeđam“, „Zamoli me“, „Činim pravu stvar“, „Oprosti“...i mnoge druge, a takođe i pesme sa aktuelnog albuma „20 Century Man“ koji je objavljen širom Evrope.


Na pitanje da li kako se oseća pred koncert u Areni, pevač je izjavio:

- Nemam tremu na klasičan način. Kad čovek radi koncert za 10.000 ljudi, to je kao da zovete hiljade ljudi na svadbeni ručak. (smeh) Veliki je to pritisak i obaveza. Ne smem da omanem, mora sve da bude „postavljeno kako treba na stolu - rekao je Džiboni.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

slavica said:

...
pustite čoveka na miru.Kad je seve onda vam je drago gledati nju ja radije gledam islušam jer je čovek u redu. DOBRO DOŠAO U BEOGRAD
25. 10. 2013

Glavonja zr said:

...
DŽ ili Đ

JE.BEM GA U PRKNO USTAŠKO.
24. 10. 2013

cccc said:

cccc
đ ili dz
Điboni:))))
24. 10. 2013

Glavonja zr said:

...
Došo Điboni da ponovo proba srpsku karu.Ostala mu u bas dobrom secanju prosli put kad sam ga tovario.
24. 10. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop