Obaveštenje
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.
sreda, 10 septembar 2008 16:02

Dino Dvornik je danas ispraćen na večni počinak na zagrebačkom groblju "Mirogoj"

 

Nešto ranije bila je upriličena komemoracija za pokojnog pevača u zagrebačkom pozorištu mladih, gde je bila i otvorena knjiga žalosti. Na samom skupu su se našli mnogi Dinovi poštovaoci, kao i dinovi prijatelju, među kojima su i Alka Vujica, Tony Cetinski, Giboni, Oliver Dragojević, Davor Gobac, Nina Badrić i mnogi drugi.Tom prilikom Dinova ćerka Ella je upisala u knjigu žalosti - "Otišla bih sa tobom tata, ali ne mogu zbog mame", a supruga Danijela mu je ostavila poslenji poljubac.

 

Kao što se i očekivalo, a to je bila i pokojnikova želja, retko ko je bio u crnini.Tako je i sam Dino kremiran u crvenom odelu sa cilindrom na glavi, što je inače trebala da bude ideja za promociju svog novog albuma, samo što je Dvornik trebao da iskoči iz kovčega.Okupljenima se obratila i Alka Vujica, koja je spremila veličanstven govor, za svog prijatelja -
"Ako je neko među nama bio umetnik, onda si to bio ti. Bio si i ostao uvijek isti - hodajuća muzika. Čovek koji zna sve, koji razume planetu koja se raspada. Tvoj bol bio je svetski bol. Ti si bio spojen sa svemirom, a to mogu samo neki. Pamtiću te kao mudraca koji zna previše, da bi mu ljudi verovali. Kažu da si bio tata funka, a ti si bio tata za sve. Čovek koji nikada nije ovde pripadao. Ako postoji svet iza ovoga, ti mu sigurno pripadaš. Znam da se ovde nikada nisi dobro osećao", rekla je Vuica.

 

{gallery}septembar08/dinodvornik::130{/gallery}

 

fotografije su preuzete sa portala index

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop