subota, 30 septembar 2017 09:21

alt

Šetnja je otvorena za sve građane
U okviru 11. Festivala srpskog filma fantastike, danas, od 17 časova, biće organizovana četvrta beogradska Zombie šetnja, tj. Zombie Walk.

Marš Zombija kretaće se sledećom trasom: Dom omladine Beograda – Terazije – Pionirski park – Andrićev venac – Dom omladine Beograda.

Tokom dana Zombije će za šetnju u Domu omladine Beograda zagrevati DJ, kao i mnogobrojne igrice koje će biti postavljene u Holu Doma omadine Beograda, saopštili su organizatori.

Šetnja je otvorena za sve građane, a maskiranje i šminkanje 300-400 ljubitelja mistike, koji su se prijavili u poslednjih mesec dana, biće obavljeno pred šetnju, od 12 do 16.30 u Domu omladine Beograda.

Po završetku Zombi šetnje, organizovana je dodela nagrada, koje se dodeljuju šminkerima, za najbolju mušku masku Mister Zombie, najbolju žensku Miss Zombie i najbolju dečiju masku Little miss/mister Zombie Sunshine.

Nakon proglašenja pobednika, od 19 časova, u sali Amerikana Doma omladine Beograda počinje svečano otvaranje 11. Festivala srpskog filma fantastike koji će trajati do 3. oktobra.

Festival otvara beogradski jazz duo u sastavu Katarina Ranković i Teodora Sarić i film Inkarnacija Filipa Kovačevića.

Ovako je to izgledalo pre par godina na ulicama Beograda:
Izvor: N1


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop